Onze gevelreiniging & glasbewassing? Professioneel verzorgd

Wie een huis of kantoor heeft, wil graag een goede indruk maken bij de bezoekers, toch? Maar een goede indruk? Die kunt u maar één keer maken! Een goed verzorgde buitenkant van uw pand draagt hier zeker aan bij. Met de professioneel betrouwbare gevelreiniging en glasbewassing van schoonmaakbedrijf AltijdNeDjes bent u verzekerd van een schoon, fris en smetteloos resultaat.

Gevelreiniging & glasbewassing: waarom zou u?

Stelt u zich eens voor…. u krijgt straks vrienden thuis of gasten zakelijk op bezoek. Dan wilt u er toch niet aan denken dat uw ramen vies en vet, kozijnen verweerd, dakkappelen vol met mos of uw gevel vol zit met opgehoopt vuil? Had u niet liever een goede indruk willen maken? Gelukkig kan dat vrij eenvoudig door het onderhoud van uw gevel en ramen aan een specialist over te laten. Nederlands schoonmaakbedrijf AltijdNeDjes neemt hiervoor al tientallen jaren ervaring en expertise mee!

Dit kan een goede gevelreiniging betekenen….

Denk aan verweerde kozijnen, opgehoopt vuil op de gevelbeplating of baldadige graffiti op uw gevel. Er kunnen heel wat situaties zijn die om een goede gevelreiniging vragen. Van het eenvoudig met de hand opfrissen van kunststof kozijnen tot het schoonspuiten van de gehele buitenkant met een hoge drukreiniger, van gebouwbeheer tot impregnatie. En dan is het wel zo prettig als dit professioneel en precies volgens afspraak verzorgd wordt. Zodat alles smetteloos en betrouwbaar schoon wordt zonder dat u er enige last of omkijken naar heeft.

Dit levert deskundige glasbewassing u op

Schone ramen, omlijsting, dakkapellen, zonnepanelen, houtwerk en zelfs lege dakgoten zorgen allen voor een schitterende entree. Jammer dat ze zo snel weer vies worden en dat het schoonmaken tijdrovend en vaak lastig is. Dus niet als u het in de professionele handen van een ruim ervaren schoonmaakbedrijf legt! Uitgerust met de juiste vakkundige materialen en gebruik makend van de nieuwste technieken, zoals ons osmose systeem glasbewassing, zijn wij efficiënt en deskundig. Betrouwbaar en klantgericht volgens heldere afspraken. 

Gevelreiniging en glasbewassing? Onze aanpak

Wie op zoek is naar professionele gevelreiniging en glasbewassing kan bij AltijdNeDjes rekenen op een betrouwbare aanpak. Zo heeft u altijd contact met een vast Nederlands sprekend contactpersoon die met u duidelijke afspraken tegen eerlijke prijzen maakt. Schoonmaken doen we enerzijds traditioneel met de hand voor het beste resultaat, anderzijds modern door gebruik te maken van nieuwe technieken waar dat kan. Zo is ons osmose systeem glasbewassing uniek omdat het water direct via de uitschuifbare lans met verbazingwekkend streeploos effect uit de borstel komt.   

De pluspunten van schoonmaakbedrijf AltijdNeDjes

 • Professioneel, efficiënt en deskundig
 • In totaal meer dan 22 jaar ervaring in schoonmaak
 • Nederlands sprekend vast contactpersoon
 • Duidelijke, transparante afspraken tegen eerlijke prijzen
 • Als enige in de regio ook schoonmaak op afroep
 • Schoonmaak wanneer het u uitkomt, dus ook ‘s avonds
 • Nette, discrete werkwijze met schone en professionele spullen
 • Duurzame en milieuvriendelijke schoonmaak

Schoonmaak van uw gevel en glaswerk? Onze visie

Een dakkapel, en complete raampartij of enkel de gevelbeplating…. Eigenlijk maakt het niet uit wat er schoongemaakt moet worden, u bent als klant het uitgangspunt! Zo lopen we altijd een stapje harder dan u vraagt, werken we samen voor gespecialiseerde apparatuur en machines zoals hoogwerkers en werken we op het moment dat het u uitkomt, dus ook ’s avonds en op afroep. Ook houden we bij alles rekening met uw individuele wensen en situatie. Neem nat dweilen in een bejaardenhuis. Dat doen we bijvoorbeeld niet om uitglijden te voorkomen. En valt het werk achteraf mee? Dan passen we toch ook onze prijzen naar beneden aan?

Onze duurzame gevelreiniging en glasbewassing

Onze schoonmaak is in de eerste plaats duurzaam, omdat we voor kwaliteit gaan die lang meegaat en mooi blijft. Een efficiënte schoonmaak precies volgens uw wensen zetten we hiervoor in. Maar ook denken we waar het kan zoveel mogelijk aan het milieu. Veel schoonmaakmiddelen spoelen immers na gebruik weer weg en komen in het riool terecht. Daarom maakt schoonmaakbedrijf AltijdNeDjes gebruik van microvezeltechniek waarbij enkel water en doeken het werk doen. Ook biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen als Green Care horen bij onze maatschappijverantwoorde en milieuvriendelijke doelstelling.

Schoonmaakbedrijf AltijdNeDjes

Alles moet mogelijk zijn. Met die gedachte in zijn achterhoofd en 12 jaar ervaring in de schoonmaakbranche is het alweer 10 jaar geleden dat Jürgen Nederstigt zijn schoonmaakbedrijf in De Zilk oprichtte. Met inmiddels een kantoor in Noordwijkerhout, gespecialiseerde werkuitrusting, Nederlands sprekende contactpersonen en professionele schoonmaakmedewerkers waaronder zijn eigen zoon Kevin is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele speler als het om schoonmaak gaat.

Zowel particulieren als zakelijke klanten uit De Zilk en Noordwijkerhout, maar ook uit Lisse en Lisserbroek, kunnen voor alles op het gebied van schoonmaak terecht. Voor alles? Nou ja, bijna alles. In elk geval is er in overleg veel mogelijk! Daarom worden er vooraf met iedere klant hele duidelijke afspraken gemaakt en vervolgens tot in de besproken kleine details betrouwbaar uitgevoerd. Afspraak is immers altijd afspraak bij dit duurzame, moderne en sterk op service gerichte schoonmaakbedrijf.

Dit is het schoonmaakaanbod van AltijdNeDjes:

 • Schoonmaak algemeen
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Vloerverzorging & – onderhoud
 • Dieptereiniging sanitair
 • Straatreiniging
 • Specialistisch onderhoud
 • Advies over sanitaire inrichting
 • Bouwschoonmaak (schoonmaken nieuwbouw)
 • (Eenmalige) schoonmaak op afroep
 • overige klussen zoals tuinonderhoud, ontruiming en gladheidsbestrijding

Gevelreiniging en glasbewassing: één betrouwbaar adres

De schoonmaak van uw gevel, glaswerk, dakkapellen, zonnepanelen en aanverwanten voortaan professioneel, betrouwbaar en betaalbaar uitbesteden? Uw schoonmaakwensen bespreken met een vast Nederlands sprekende contactpersoon? Een jarenlang ervaren schoonmaakbedrijf die snapt dat afspraken er zijn om nagekomen te worden en duurzaam, efficiënt en netjes werkt?

Het kan als uw de gevelreiniging en glasbewassing voortaan door schoonmaakbedrijf AltijdNeDjes laat uitvoeren. Vele huizenbezitters, kantooreigenaren, culturele instellingen en zelfs complete campings gingen u reeds voor en zijn uitermate tevreden over onze dienstverlening. Wilt u weten wat wij allemaal op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging voor u kunnen verzorgen? Als u contact opneemt, is er vaak meer mogelijk dan u denkt!

Onze visie: Alles is mogelijk. Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug

Schoonmaakbedrijf nodig?

Vul ons formulier in voor meer informatie.

Ga naar het formulier