Nieuwsbrief 2017

Graag willen wij een aantal punten onder de aandacht brengen;

– Bij het versturen van de facturen in 2017 is er het een en ander niet juist verlopen van onze kant, wij willen hiervoor onze welgemeende excuses aanbieden.

– Uitleg onwerkbaar weer zoals vorst, sneeuw enzovoorts. Met deze weersomstandigheden is het voor ons onmogelijk om de containers op een veilige manier uit te voeren. Hoe brengen wij u hiervan op de hoogte? Door middel van onze website onder het kopje ‘Nieuws’ en op onze sociale media accounts op Facebook en Twitter (links vindt u onderaan deze nieuwsbrief). Hierop kunt u alle informatie vinden en de vervangende datums voor het reinigen van uw container.

– Wat betreft onze Algemene Voorwaarden hebben wij opgemerkt dat deze niet of nauwelijks bekend zijn ook deze kunt u op onze website vinden. Met name valt ons op dat in veel containers los vet en dierlijke uitwerpselen te vinden zijn. Zoals in de Algemene Voorwaarden aangegeven kunnen wij deze containers (soms) niet reinigen, omdat onze apparatuur hiervan beschadigt raakt en niet meer schoon te krijgen is. Ook het persoonlijke hygiëne en veiligheid aspect speelt hier een rol. Mochten wij uw container niet kunnen reinigen dan vindt u een brief tussen de klep van uw container. Ook komt het regelmatig voor dat een container niet goed geleegd is, waardoor wij de container ook niet kunnen reinigen omdat wij niet al het restvuil mee kunnen nemen.

– Als u opmerkt dat uw container niet gereinigd is neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Let u er voornamelijk op dat de sticker goed zichtbaar op uw container is geplakt, dit is namelijk ons herkenningspunt.

Overige werkzaamheden

Bij velen is bekend dat wij containers reinigen, maar wist u ook dat wij nog veel meer werkzaamheden aanbieden zoals;
– Schoonmaakonderhoud – Glasbewassing – Gevelreiniging
– Schoonmaak op afroep – Vloeronderhoud – Trappenhuizen
– Overige werkzaamheden voor bedrijven & particulieren

Inmiddels is onze website ook vernieuwd en is de gebruiksvriendelijkheid aangepast.

www.facebook.com/altijdnedjes
www.altijdnedjes.nl
www.twitter.com/altijdnedjes

Met vriendelijke groet,
Schoonmaakbedrijf AltijdNeDjes

Onze visie: Alles is mogelijk. Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug

Containerreiniging nodig?

Vul ons formulier in en wij zullen uw containerreiniging verzorgen.

Ga naar het formulier